Rodfræsning foretaget af en erfaren gartner

Mangler du en, der kan foretage rodfræsning? Hos Beautiful Garden ApS er vi specialister inden for gartnerfaget. Vi kan derfor også hjælpe dig med rodfræsning. Vi dækker Storkøbenhavn, og har flere kunder i Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Herlev og omegn.

Det kan være svært at få bugt med rødder i haven og på andre naturarealer. En rodfræsning kan dog være den helt rette løsning til én gang for alle at få bugt med roden. Vi har en masse erfaring inden for fræsning af rødder. Vi ved derfor lige præcis, hvordan vi skal gribe opgaven an, så du kan få et rodfrit areal.

Hvad koster rodfræsning?

Mange forsøger at begive sig ud i at fjerne rødder selv. Det kan dog være en omstændelig proces, hvis du ikke har erfaring med det. Vi sørger for, at rødderne bliver fjernet og ikke skyder op igen.

​​

Prisen for en rodfræsning kan afhænge af flere ting. Det afhænger især af opgavens omfang, herunder hvor mange rødder du skal have fjernet.
​Nogle rødder kan være mere genstridige og omfattende end andre. Vi kan dog hjælpe dig med rodfræsning af både store og små rødder såvel som de genstridige af slagsen.

Lad os få bugt med dine rødder

Vi er den helt rette løsning, når du vil have haven eller græsarealet helt fri for rødder. Vi udfører rodfræsning hurtigt og effektivt. Derudover tilbyder vi altid en god pris.

Kontakt os på telefon 28 86 77 47 eller skriv en e-mail til beautifulgarden@info.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til rodfræsning.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her 

Tager du kontakt og fortæller lidt om din opgave, kan vi udarbejde et godt tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende.​

Vi kan både tilbyde at arbejde efter timeløn, som udarbejdes efter opgavens omfang, eller vi kan give en fast tilbudspris, som igen afhænger af dine ønsker og omfang af opgaven. 

​Vi ser frem til at høre fra dig. 

Beautiful Garden bliver anbefalet af kunderne på Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​Beautiful Garden ApS​

Slotsherrens Have 189, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2886 7747

Beautiful Garden ApS

Beautiful Garden ApS har i mange år beskæftiget sig med pleje og vedligeholdelse af private haver og firmaarealer og boligforeninger hvor et højt serviceniveau forventes.

CVR-nummer​: 37049301