Rodfræsning foretaget af en erfaren gartner

Mangler du en, der kan foretage rodfræsning? Hos Beautiful Garden ApS er vi specialister inden for gartnerfaget. Vi kan derfor også hjælpe dig med rodfræsning. Vi dækker Storkøbenhavn, og har flere kunder i Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Herlev og omegn.

Det kan være svært at få bugt med rødder i haven og på andre naturarealer. En rodfræsning kan dog være den helt rette løsning til én gang for alle at få bugt med roden. Vi har en masse erfaring inden for fræsning af rødder. Vi ved derfor lige præcis, hvordan vi skal gribe opgaven an, så du kan få et rodfrit areal.

Hvad koster rodfræsning?

Mange forsøger at begive sig ud i at fjerne rødder selv. Det kan dog være en omstændelig proces, hvis du ikke har erfaring med det. Vi sørger for, at rødderne bliver fjernet og ikke skyder op igen.

​​

Prisen for en rodfræsning kan afhænge af flere ting. Det afhænger især af opgavens omfang, herunder hvor mange rødder du skal have fjernet.
​Nogle rødder kan være mere genstridige og omfattende end andre. Vi kan dog hjælpe dig med rodfræsning af både store og små rødder såvel som de genstridige af slagsen.

Lad os få bugt med dine rødder

Vi er den helt rette løsning, når du vil have haven eller græsarealet helt fri for rødder. Vi udfører rodfræsning hurtigt og effektivt. Derudover tilbyder vi altid en god pris.

Kontakt os på telefon 28 86 77 47 eller skriv en e-mail til beautifulgarden@info.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til rodfræsning.​

Følg os på facebook​

Følg os på facebook og følg med i vores hverdag hos Beautiful Garden ApS.

Bliv opdateret med de seneste nyheder, kampagner og billeder.

Har du haft en god oplevelse med Beautiful Garden ApS?

Så husk at give os din anmeldelse, gerne med en kort beskrivelse.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Tak for hjælpen, vores hæk og græsplæne blev klippet så flot,Og for flytning af min Hawaiiblomst og så selv om det regnede og var småkoldt.

- Anette Martha Dreyer​

Beautiful Garden ApS

Vi har i mange år beskæftiget os med pleje og vedligeholdelse af private haver, firmaarealer og boligforeninger, hvor et højt serviceniveau forventes.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Vi tilbyder​

​Græsslåning

Beskæring af træer og buske

Beplantning

Hækkeklipning

Lægning af rullegræs

Andet øvrigt havearbejde

Kontakt OS

​​Slotsherrens Have 189

2610 Rødovre

​​CVR: 37049301

28 86 77 47

beautifulgarden@info.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt