​Græsslåning der sikrer dig en flot og velplejet græsplæne

Få hjælp til vedligeholdelsen af græsplænen

Trænger din græsplæne til at blive slået? I sommerhalvåret kan der være rigeligt at se til med at passe og pleje haven eller det udendørs område omkring virksomheden. Græsset vokser hurtigt, og det skal ofte slås en gang om ugen, hvis græsplænen ikke skal vokse sig for vild.

Hos Beautiful Garden har vi mere end 12 års erfaring inden for forskellige former for haveservice, herunder også græsslåning, som vi udfører for både private husejere og forskellige typer erhvervskunder. Vi kører blandt andet ofte ud til opgaver i Rødovre, Hvidovre, Brøndby og Herlev, men har du brug for vores hjælp til slåning af græsplæne et andet sted i nærheden, kommer vi sikkert også gerne forbi dig.

Vi overholder altid vores aftaler

Når du vælger at indgå et samarbejde med os omkring græsslåning eller andre former for vedligeholdelse af dine udendørsarealer, så kan du altid regne med, at en aftale er en aftale. Vi går meget højt op i at sikre dig det ønskede resultat til den aftalte tid, for din tilfredshed er vigtig for os. 

Vi lytter til dine ønsker og behov

Alt vores arbejde bliver udført i tæt samarbejde med dig, for på den måde kan vi undgå, at der opstår nogen misforståelser. Vi har således en klar aftale om, hvor ofte græsset skal slås, og hvor stort et areal vi skal slå græsset på. Skal vi for eksempel slå hele dit græsareal eller kun dele af det?

Vi kan også være behjælpelig med alle andre former for haveservice, herunder både hækklipning, ukrudtsbekæmpelse og beskæringsarbejde. Med vores hjælp kan du således få en skræddersyet aftale, der dækker dine ønsker og behov.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på græsslåning

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer eller for at indhente et uforpligtende tilbud på græsslåning af dit udendørsareal.

Vi står altid klar til at servicere dig, så du får den helt rigtige løsning, præcis som du ønsker den.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her 

Tager du kontakt og fortæller lidt om din opgave, kan vi udarbejde et godt tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende.​

Vi kan både tilbyde at arbejde efter timeløn, som udarbejdes efter opgavens omfang, eller vi kan give en fast tilbudspris, som igen afhænger af dine ønsker og omfang af opgaven. 

​Vi ser frem til at høre fra dig. 

Beautiful Garden bliver anbefalet af kunderne på Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​Beautiful Garden ApS​

Slotsherrens Have 189, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2886 7747

Beautiful Garden ApS

Beautiful Garden ApS har i mange år beskæftiget sig med pleje og vedligeholdelse af private haver og firmaarealer og boligforeninger hvor et højt serviceniveau forventes.

CVR-nummer​: 37049301