Ejendomsservice med mange års erfaring

Leder du efter en virksomhed, der kan tilbyde tilfredsstillende og professionel ejendomsservice? Hos Beautiful Garden ApS tilbyder vi mange former for ejendomsservice, så står du og mangler hjælp til eksempelvis trappevask i din opgang, så kan du med fordel læse med her.

Selvom vi hovedsageligt befinder os i områderne omkring Rødovre, Hvidovre, Herlev og Brøndby, kører vi gerne ud til kunder på hele Sjælland. Vi hjælper hovedsageligt private kunder, men vi er naturligvis også klar til at hjælpe, hvis det handler om erhverv.

Vi tilbyder mange forskellige former for ejendomsservice

De mange års erfaring, vi har i branchen, gør os mere end klar til at udføre et godt stykke arbejde. Vi lægger en dyd i et godt samarbejde med kunden, og det er i den gode dialog, vi skaber tilfredshed.

Vores aftaler kan omfatte de følgende ydelser:

 • Trappevask
 • Almindelig rengøring
 • Vinduespolering
 • Bortskaffelse af storskrald
 • Hovedrengøring
 • Tømning og rengøring af loft og kælderrum
 • Græsslåning og havearbejde
 • Snerydning og glatførebekæmpelse

Spørg os endelig, hvis du er i tvivl, om vi kan udføre din opgave for dig.

Inden for de forskellige områder for ejendomsservice har vi bred erfaring, hvorfor du altid kan forvente et godt resultat – vi har nemlig prøvet det mange gange før. Vi går meget op i god kundeservice, og du kan forvente, at vi lytter til dig fra start til slut. Derudover kan du forvente et godt og tæt samarbejde uden misforståelser.

Vi tilpasser vores ejendomsservice efter dine ønsker og behov

Ejendomsservice kan omfatte mange forskellige ting, og hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi varetager opgaver for alle kundetyper, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene udføres ordentligt, når det kommer til ejendomme. Hos boligforeninger, firmaarealer og lignende forventes et højt serviceniveau, og lige præcis dette kan vi med sikkerhed levere.

Hos Beautiful Garden ApS er du garanteret en god pris ligegyldigt opgavens art. Derudover kan du altid forvente et godt resultat, en god service og kompetente fagfolk, når det kommer til ejendomsservice.

Ønsker du at lave en ordningsaftale, hvor forskellige opgaver varetages gentagne gange over en periode, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Det er bare med at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning, der imødekommer dine behov.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster ejendomsservice?

Der findes som sådan ikke en standardpris på ejendomsservice hos os. Det vil nemlig altid afhænge af, hvad du vil have hjælp til, når der skal sættes en pris.

Prisen på ejendomsservice afhænger f.eks. af:

 • Opgavetypen
 • Omfanget af opgaven
 • Specielle ønsker eller krav til tidspunkter, materialer og metoder​

Så snart vi er i dialog, kan vi høre lidt mere om din opgave. På den måde kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud ud fra vores billige satser, som du er tilfreds med.​

Kontakt os for at aftale nærmere

Er du på udkig efter erfarne fagfolk til at udføre opgaver inden for ejendomsservice til konkurrencedygtige priser, så kan du altid kontakte os. Vi besvarer altid gerne spørgsmål, og vi tager gerne en uforpligtende snak om netop din opgave.

Du kan ringe til os på telefon 28 86 77 47 for at lave en aftale, eller du kan skrive til vores e-mail beautifulgarden@info.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her 

Tager du kontakt og fortæller lidt om din opgave, kan vi udarbejde et godt tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende.​

Vi kan både tilbyde at arbejde efter timeløn, som udarbejdes efter opgavens omfang, eller vi kan give en fast tilbudspris, som igen afhænger af dine ønsker og omfang af opgaven. 

​Vi ser frem til at høre fra dig. 

Beautiful Garden bliver anbefalet af kunderne på Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​Beautiful Garden ApS​

Slotsherrens Have 189, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2886 7747

Beautiful Garden ApS

Beautiful Garden ApS har i mange år beskæftiget sig med pleje og vedligeholdelse af private haver og firmaarealer og boligforeninger hvor et højt serviceniveau forventes.

CVR-nummer​: 37049301