Ejendomsservice med mange års erfaring

Hos Beautiful Garden ApS tilbyder vi mange former for ejendomsservice, så står du og mangler hjælp til eksempelvis trappevask i din opgang, så kan du med fordel læse med her. Selvom vi hovedsageligt befinder os i områderne omkring Rødovre, Hvidovre, Herlev og Brøndby, kører vi gerne ud til kunder på hele Sjælland.

Vi tilbyder mange forskellige former for ejendomsservice

Vores aftaler kan omfatte:

Trappevask

​Alm. rengøring

​Vinduespolering

​Bortskaffelse af storskrald

​Tømning og rengøring af loft og kælderrum

​Græsslåning og havearbejde

​Snerydning og glatførebekæmpelse

​Hovedrengøring

Vi har mange års erfaring på forskellige områder for ejendomsservice, hvorfor du altid kan forvente et godt resultat. Vi går meget op i god kundeservice, og vi holder derfor altid vores aftaler. Derudover kan du forvente et godt og tæt samarbejde uden misforståelser.

Ejendomsservice kan omfatte mange forskellige ting, og hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi varetager opgaver for alle kundetyper, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Hos Beautiful Garden ApS er du garanteret en god pris ligegyldigt opgavens art. Derudover kan du altid forvente et godt resultat, en god service og kompetente fagfolk, når det kommer til ejendomsservice. 

Ønsker du at lave en ordningsaftale, hvor forskellige opgaver varetages gentagne gange over en periode, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Kontakt os for at aftale mere

Er du på udkig efter erfarne fagfolk til at udføre opgaver inden for ejendomsservice til konkurrencedygtige priser, så kan du altid kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 28 86 77 47 eller skrive til vores e-mail: beautifulgarden@info.dk, så vender vi tilbage snarest muligt!

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på Facebook

Beautiful Garden ApS

Vi har i mange år beskæftiget os med pleje og vedligeholdelse af private haver, firmaarealer og boligforeninger, hvor et højt serviceniveau forventes.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Vi tilbyder​

​Græsslåning

Beskæring af træer og buske

Beplantning

Hækkeklipning

Lægning af rullegræs

Andet øvrigt havearbejde

Kontakt OS

​​Slotsherrens Have 189

2610 Rødovre

​​CVR: 37049301

28 86 77 47

beautifulgarden@info.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt