Haveservice udføres professionelt

Hos Beautiful Garden ApS finder du anlægsgartner, John Jørgensen, som har 12 års erfaring at trække på. Vi befinder os i områderne omkring Rødovre, Hvidovre, Herlev og Brøndby, men tilbyder haveservice til alle kunder på Sjælland.

For os er god kundeservice vigtigt, og derfor kan du altid forvente et godt og tæt samarbejde, så du kan opnå præcis de resultater, du ønsker. Vi tilbyder mange forskellige former for havearbejde, som du kan læse meget mere om nedenfor.

Få hjælp til alle disse former for haveservice

Vi tilbyder haveservice inden for følgende områder:​

Du kan bruge en gartner til mange forskellige opgaver inden for udendørs haveservice, og vi hjælper gerne både hos private og erhverv. Vi kan tilbyde at arbejde enten på timeløn, eller vi kan give en fast tilbudspris afhængig af dine ønsker samt opgavens omfang.

 

Ved at vælge Beautiful Garden ApS er du garanteret gode resultater på alle områder inden for haveservice- og pleje.

Fast vedligeholdelseaftale af grønne arealer

Ønsker du at lave en fast vedligeholdelses aftale inden for haveservice, hvor vi varetager en række opgaver over en periode, så kan dette sagtens lade sig gøre. 

En fast vedligeholdelsesaftale ligger typisk i månederne fra marts-november, men dette afhænger selvfølgelig af dine ønsker. 

Kontakt os for nærmere aftale

Har du brug for haveservice, kan du kontakte os på telefon 28 86 77 47 eller skrive til vores e-mail: beautifulgarden@info.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her 

Tager du kontakt og fortæller lidt om din opgave, kan vi udarbejde et godt tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende.​

Vi kan både tilbyde at arbejde efter timeløn, som udarbejdes efter opgavens omfang, eller vi kan give en fast tilbudspris, som igen afhænger af dine ønsker og omfang af opgaven. 

​Vi ser frem til at høre fra dig. 

Beautiful Garden bliver anbefalet af kunderne på Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​Beautiful Garden ApS​

Slotsherrens Have 189, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2886 7747

Beautiful Garden ApS

Beautiful Garden ApS har i mange år beskæftiget sig med pleje og vedligeholdelse af private haver og firmaarealer og boligforeninger hvor et højt serviceniveau forventes.

CVR-nummer​: 37049301