Hækklipning for private husejere og virksomheder

Har du brug for hjælp til klipning af hæk?

Trænger hækken på din grund til at blive klippet, men har du ikke selv hverken tiden, overskuddet eller lysten til at udføre arbejdet? Så lad os hos Beautiful Garden hjælpe dig. Vi har mere end 12 års erfaring inden for hækklipning, som vi både udfører for private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder.

Fra vores egen adresse i Rødovre kører vi for eksempel ofte ud til opgaver for kunder i vores eget lokalområde, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Hvidovre, Brøndby, Herlev og flere andre byer i nærheden. Her er det især ofte virksomheders grønne områder og udearealer, som vi står for at passe.

Vi kan nå selv meget høje hække fra jorden af

Vi har det rette udstyr, der skal til for at kunne sikre en professionel hækklipning. Vores hækklippere er alle sammen udstyrede med teleskopstænger, hvilket betyder, at vi kan nå selv meget høje hække og buske fra jorden af.

Du kan trygt regne med os

Når du vælger at lade os varetage din opgave i forbindelse med beskæring af hæk eller beskæring af buske, eller en anden form for vedligeholdelsesopgave i din have eller på dit udendørsareal, kan du trygt regne med os. Hos os er en aftale nemlig altid en aftale, og vi lytter grundigt til dine ønsker, så du kan være sikker på, at du får det forventede resultat.

Kontakt os og indhent et tilbud på hækklipning

Kunne du tænke dig at benytte dig af vores professionelle hjælp inden for hækklipning eller vores øvrige haveservice? Så kontakt os gerne allerede i dag og få udarbejdet et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og services, eller hvis du har brug for mere information om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig eller din virksomhed. Med mere end 12 års erfaring inden for vores fag står vi klar til at servicere dig!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her 

Tager du kontakt og fortæller lidt om din opgave, kan vi udarbejde et godt tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende.​

Vi kan både tilbyde at arbejde efter timeløn, som udarbejdes efter opgavens omfang, eller vi kan give en fast tilbudspris, som igen afhænger af dine ønsker og omfang af opgaven. 

​Vi ser frem til at høre fra dig. 

Beautiful Garden bliver anbefalet af kunderne på Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

​Beautiful Garden ApS​

Slotsherrens Have 189, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2886 7747

Beautiful Garden ApS

Beautiful Garden ApS har i mange år beskæftiget sig med pleje og vedligeholdelse af private haver og firmaarealer og boligforeninger hvor et højt serviceniveau forventes.

CVR-nummer​: 37049301